foto via @pinterest

Motivul pentru care hotelurile au întotdeauna lenjerii albe

Chiar dacă situația actuală nu ne lasă să călătorim unde și când ne dorim noi, gândul ne poartă tot la vacanță și așteptăm cu nerăbdare momentul în care vom avea posibilitatea să facem acest lucru în siguranță.

Oamenii nu au renunțat la visul lor, la confortul pe care îl oferă un spațiu nou, o vacanță, un loc diferit, așa că au încercat să aducă acel sentiment acasă, chiar în propriul cămin, iar noi ne-am adaptat rapid cerințelor publicului.

Când te gândești la camera de hotel perfectă, la ce îți zboară gândul prima dată?

Atunci când decizi să pleci într-o vacanță, o faci pentru că îți dorești să te relaxezi, să te odihnești, să te întorci mai fresh și cu mai mult spor de muncă, iar unul dintre cele mai importante aspecte pe care le avem în vedere este camera de hotel, mai exact patul, lenjeria, salteaua și pernele.

Lenjeriile albe, paturile king size, pernele mari și pufoase și salteaua perfectă pentru ore-n șir de odihnă, sunt câteva dintre detaliile care ne atrag atenția atunci când intrăm într-o cameră de hotel, unde avem să rămânem pentru câteva zile.

Dar te-ai întrebat vreodată de ce lenjeriile de hotel sunt întotdeauna albe?

Patul hotelului este o parte importantă a experienței din vacanță. Un somn odihnitor este unul dintre cele mai bune moduri de a asigura popularitate hotelului. Într-un sondaj de călătorie, 80% dintre respondenți au spus că paturile confortabile sunt cele mai importante. O regulă generală pentru paturile de hotel este că acestea ar trebui să fie mai bune decât cele pe care le avem acasă.

Albul este luminos și inspiră curat, proaspăt, făcând ca totul din cameră să arate mai aerisit. Albul îmbunătățește aspectul unei camere, în plus, lenjeria albă dă impresia luxului.

Cearșafurile albe reprezintă o modalitate eficientă pentru hoteluri de a-și demonstra standardele de curățenie. Deși la prima vedere este foarte riscant să folosești lenjerii albe într-o cameră de hotel, pentru că acestea se pot murdări foarte rapid, fix aceasta este ideea. Cearșafurile albe îi asigură pe oaspeți că patul este curat și proaspăt, ceea ce le va oferi siguranță și confort.

Dacă nu ai observat încă acest lucru, atât prosoapele cât și halatele au aceeași culoare, albă, favorizând astfel mentenanța lor și îngrijirea. Este mult mai simplu să le îngrijești având aceeași culoare, mai ales vorbind de alb, care poate fi curățat foarte rapid, astfel încât să își mențină aspectul de proaspăt și imaculat mult timp de acum încolo.

Făcând o diferență între o lenjerie albastră, spre exemplu și una albă, cea din urmă este mult mai durabilă și mai ușor de îngrijit. Cea albastră este predispusă la decolorare și la pierderea intensității culorii, ceea ce va da o notă de neîngrijit.

De asemenea, unul dintre motivele mai ascunse, este faptul că albul îți oferă liniște, calm și te va relaxa complet, atât fizic cât și psihic. Poate de aceea într-o perioadă atât de stresantă din viața noastră, mulți dintre noi am apelat din ce în ce mai des la lenjeriile albe în propriul dormitor.

Dacă ești în căutarea păcii atât interioare, cât și exterioare, a unor detalii care să te ducă cu gândul la vacanță, poți găsi aici lenjerii albe, cât și prosoape.

Cu drag,

Echipa Naru

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.